Toimitusehdot

LÄHETYKSEN HINNAT JA AIKA:

- Nouto Postin pakettiautomaatista, hinta 6,90€ ja toimitusaika 3-5 arkipäivää

- Nouto Myymälästä Päivölänkatu 40, Seinäjoki, maksuton, noutoaika 1-7 vrk 

- Nouto Postista, hinta 6,90€ ja toimitusaika 3-5 arkipäivää

Jos lähetystä ei ole noudettu ja se palautuu takaisin, laskutamme asiakkaalta lähetys- ja palautuskulut yhteensä 15-22€.


TILAUSTEN MAKSUTAVAT:

- Pankkien maksupainikkeet (Nordea, Osuuspankki, S-Pankki, Handelsbanken, Danske Bank, Säästöpankki, POP-Pankki, Aktia ja Ålandsbanken)

- Nouto myymälästä Seinäjoelta, maksetaan käteisellä tai pankki- /luottokortilla noudettaessa

- Nouto Postista Postiennakkona (sis. postiennakkolisän), maksetaan noudettaessa, hinta 12,90€ ja toimitusaika 3-5 arkipäivää


PALAUTUS TAI VAIHTO

Vaihdon tai palautuksen postikulut maksaa tuotteen tilaaja postin hinnaston mukaan.


Vaihto

Jos koko on väärä tai tuote ei istu toivotulla tavalla, voit vaihtaa sen toiseen kokoon tai eri malliin. Asiakas maksaa lähetyskulut postiin!


Palautus 

Jos et halua vaihtaa toiseen tuotteeseen, voit palauttaa tuotteen/ tuotteet 14 vrk:n sisällä sen vastaanottamisesta. Asiakas maksaa postiin palauttamisesta aiheutuvat kulut. Kun lähetys on palautunut meille, hyvitämme tilillesi palautuneen tuotteen hinnan ja tilatessa maksamasi lähetyskulun (6,90€). Jos olet tilannut useamman tuotteen ja palautat niistä osan, hyvitämme palautuneiden tuotteiden hinnan ilman lähetyskuluja.

Vaihtoehtoisesti voit palauttaa tuotteet maksutta 14 vrk:n aikana myymäläämme Seinäjoelle os. Päivölänkatu 40. Huomaathan aukioloajat: Keskiviikko ja perjantai klo 14-18 ja lauantai klo 11-14. 

HUOM! Mittaan leikatuilla (nauhat, luut, jne) tai tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta!

 

LISÄTIETOJA TUOTTEEN PALAUTTAMISESTA TAI VAIHDOSTA

Palautus tai vaihto on tehtävä 14 PÄIVÄN KULUESSA tuotteen vastaanottamisesta. Palautetun/vaihdettavan tuotteen tulee aina olla käyttämätön. Palauta tuote samassa laatikossa/pussissa, missä olet sen vastaanottanut ja teippaa lähetys huolellisesti kiinni palautusta varten. Liitä lähetykseen mukaan palautustiedot, miksi palautat tuotteen tai miksi haluat vaihtaa sen johonkin toiseen. Koon vaihdon yhteydessä kysymme jalkasi pituuden tai vaatetta ostettaessa ympärysmittoja, ellet ole niitä aiemmin antanut. Toivomme, että palautat tai ilmoitat palautuksesta/vaihdosta mahdollisimman nopeasti, koska joku muu saattaa odottaa samaa tuotetta tai kokoa.  Muista pyytää postilta kuitti palautuksestasi. Tällöin lähetys on postin vastuulla mahdollisen katoamisen sattuessa. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.


ALAIKÄISEN TILAUS

Alle 18-vuotiaan tilaajan on saatava huoltajan hyväksyntä tilaukselle.


YHTEYDENOTTO

Tilauksiin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä:
- Sähköpostilla: info(at)rocknympho.com tai info(at)ompelimosuhonen.fi
- Puhelimella: 045 677 0169/ Mira

Koska en valitettavasti aina pysty vastaamaan puhelimeen, tekstiviestit tai sähköposti ovat suositeltavin ja nopein tapa ottaa yhteyttä!


Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Verkkokauppasi nimi.

Verifone Finland Oy Vantaankoskentie 14 01670 Vantaa Asiakaspalvelu: 020-7535192 Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi www.verifone.fi