TILAUSTEN MAKSUTAVAT:

- Verifone: Pankkien maksupainikkeet (Nordea, Osuuspankki, S-Pankki, Handelsbanken, Danske Bank, Säästöpankki, POP-Pankki, Aktia ja Ålandsbanken)

- Nouto myymälästä Seinäjoelta, maksetaan käteisellä tai pankki- /luottokortilla noudettaessa


PALAUTUS TAI VAIHTO

Vaihdon tai palautuksen postikulut maksaa tuotteen tilaaja postin hinnaston mukaan.


Vaihto

Jos koko on väärä tai tuote ei istu toivotulla tavalla, voit vaihtaa sen toiseen kokoon tai eri malliin. Asiakas maksaa lähetyskulut postiin!


Palautus 

Jos et halua vaihtaa toiseen tuotteeseen, voit palauttaa tuotteen/ tuotteet 14 vrk:n sisällä sen vastaanottamisesta. Asiakas maksaa postiin palauttamisesta aiheutuvat kulut. Kun lähetys on palautunut meille, hyvitämme tilillesi palautuneen tuotteen hinnan.

Vaihtoehtoisesti voit palauttaa tuotteet maksutta 14 vrk:n aikana myymäläämme Seinäjoelle os. Päivöläkatu 40. 

 

LISÄTIETOJA TUOTTEEN PALAUTTAMISESTA TAI VAIHDOSTA

Palautus tai vaihto on tehtävä 14 PÄIVÄN KULUESSA tuotteen vastaanottamisesta. Palautetun/vaihdettavan tuotteen tulee aina olla käyttämätön. Palauta tuote samassa laatikossa/pussissa, missä olet sen vastaanottanut ja teippaa lähetys huolellisesti kiinni palautusta varten. Liitä lähetykseen mukaan palautustiedot, miksi palautat tuotteen tai miksi haluat vaihtaa sen johonkin toiseen. Koon vaihdon yhteydessä kysymme jalkasi pituuden tai vaatetta ostettaessa ympärysmittoja, ellet ole niitä aiemmin antanut. Toivomme, että palautat tai ilmoitat palautuksesta/vaihdosta mahdollisimman nopeasti, koska joku muu saattaa odottaa samaa tuotetta tai kokoa.  Muista pyytää postilta kuitti palautuksestasi. Tällöin lähetys on postin vastuulla mahdollisen katoamisen sattuessa. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.


ALAIKÄISEN TILAUS

Alle 18-vuotiaan tilaajan on saatava huoltajan hyväksyntä tilaukselle.


YHTEYDENOTTO

Tilauksiin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä:
- Sähköpostilla: info(at)ompelimosuhonen.fi
- Puhelimella: 045 677 0169/ Mira

Koska en valitettavasti aina pysty vastaamaan puhelimeen, tekstiviestit tai sähköposti ovat suositeltavin ja nopein tapa ottaa yhteyttä!